Är du den massör vi söker?

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt.
Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.
Du skulle framförallt arbeta som företagsmassör antingen som underkonsult (eget företag) eller som timanställd.
Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i snart 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa.
Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare. Vi har en uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter som arbetar utifrån en väl definierad policy som vi kallar för Ugglaandan.
Uggla Massage & Wellness är nu inne i ett spännande och innovativt utvecklingsskede där vi söker nya positiva massageterapeuter.
Vi kan erbjuda dig flexibilitet gällande anställningsformer och arbetstid kopplat till dina önskemål och även kompetensutveckling.

Sök nu och bli en del av vårt inspirerande Ugglateam!

Har du frågor? Maila koordinator@ugglamassage.se eller ring 020 500 200.
Registrera ditt CV nedan.


Kunskaper inom behandlingar
UgglaBooking, ett system utvecklat av UgglaTech